Pd,egod;...

Накратко за мен

(16 гласа, рейтинг 4.63 от 5)

Казвам се Нели Радкова Янева и съм на 33г- алтруистична натура,обичаща Живота ,вярваща в Бог, Доброто,Истината и Светлината,щастливо омъжена.Имам прекрасни синове -Любомир и Радослав – Любовта,Мира, Радостта и Славата на мама.

Семейството ми знае, че може да разчита на мен, а преди това на Божията воля.Те са моят стълб,пристан,фундамент.

Професията ми е това ,което най-много обичам, а това наистина е щастие. Намери си работа, която ти харесва и никога няма да ти се налага да работиш –Конфуций- Преди само употребявах тази мисъл ,а сега знам,че с пълна сила важи за мен,а удoволетворението в работата ми ме прави пълноценна и завършена,любовта на хората ме зарежда.

От единадесет години работя в сферата на здравеопазването,но несбъднатата ми от детството мечта да стана лекар ме е водила към все нови и нови хоризонти.Карала ме е да намирам други алтернативни начини да помагам на хората и да развивам себе си!

Не отричам традиционната медицина, напоследък не съм ползвала лекарства. Прекланям се пред всеотдайните лекари, които спазват Хипократовата клетва. Уважавам много всички видове алтернативно лечение , провеждано с чисто сърце, хомеопатията и билколечението.Обръщам все по- голямо внимание на храната която консумираме,на водата която пием ,на въздуха който дишаме.

Най-големите виновници за това да не спирам да уча са родителите ми,семейството ми и по- точно децата.И аз научих много от тях -направиха ме по- търпелива,научиха ме да се радвам и на най- малките неща,да не се отказвам лесно,да преследвам целите си,както те правят в игрите си,да се смея от сърце, да бъда по-добра и никога да не губя детското в мен.

Когато станах майка започнах все по често да отварям тефтерите с бабини рецепти и народни лекове . Ровех се из форумите,четях,открих хомеопатията.Бях чувала за нея през студентските си години,но не и обърнах особено внимание.

Незнанието поражда страх и недоверие. И за огромно мое съжаление когато големия ми син от алергии, хреми и чести бронхити стигна до астма и конвенционалното лечение не вървеше...започнахме с класическата хомеопатия .

С втория нещата вече бяха проверени и засега се лекуваме успешно само с нея.

Когато веднъж тръгнеш по дадена пътека ти продължаваш да се озърташ и за още нещо,което можеш да научиш.Така се случи и с мен самата.В момента уча класическа хомеопатия ,работя успешно с Цветотерапията - една нежна терапия,хармонизираща човешката душа,увличам се по рейки.Има още много неща в които искам да надникна,но когато им дойде времето.

Най-много разчитам и се надявам да не правя грешки в живота си, да действам справедливо!

Стига толкова за мен...пак се увлякох ,а мислех, че ще е кратко.Изпращам ви много любов!

Радвайте се на живота и следвайте мечтите си !


 

 

  • ЦветолечениеЦветни есенции
  • ХомеопатияЗдраве от природата
  • БоуенИнтересно и малко познато
  • Контакт с нас+359 878/410 530

Вход

създай акаунт

Web Analytics