Pd,egod;...

Шуслерова сол №11 - Силицея D12 /Silicea D12

(1 глас, рейтинг 5.00 от 5)

 

  salt11
Общи показания и особености при приложение
 
  Силицея е главно функционално вещество на съединително-тъканните клетки и е с основно значение за изграждането на съединителната тъкан.Дефицитът на минерала води до загуба на нейната плътност и структура.Тя взема съществено участие в регенерацията на кости и хрущяли,подпомага изграждането на дентина и здравината на зъбите,прилага се при хронично възпаление на бъбреците и пикочния мехур.
 
     Шуслерова сол №11 е важна тъканна сол за възстановяването на кожата и нейните придатъци.Минералът се прилага при косопад,подпомага правилния растеж на ноктите,чудесно успокоително средство,необходимо за нервната проходимост.
 
        Силицея се прилага при остри неврити ,при нервно безсъние,конвулсии,възпаления на нервните обвивки и сухожилните влагалища.Тя е необходимо функционално вещество при болести ,дължащи се на хронично повишена киселинност на организма.Това е минерала стимулиращ анализаторите и подобряващ сетивните възприятия - слуха и зрението.
 
Полезни въпроси за установяване на нуждите от Силицея:
 
 
*Чупливи ли са ноктите Ви?
*Доволни ли сте от косата Ви,цъфти ли?
*Имате ли слабост на съединителната тъкан?
*Лесно ли Ви се появявят сини петна?
*Имате ли повишена светлочувствителност?Лесно ли Ви заслепяват при шофиране на тъмно?Постоянно ли носите слънчеви очила през деня?
*Чувствителни ли сте към миризми?
*Страдате ли от повишено изпотяване с неприятна миризма?Силно ли се потят дланите и ходилата Ви?
 
     
  • ЦветолечениеЦветни есенции
  • ХомеопатияЗдраве от природата
  • РейкиИнтересно и малко познато
  • Контакт с нас+359 886/410 530

Вход

създай акаунт

Web Analytics